Ile kalorii ma Pesto alla Genovese (Arturo Vogliazzi)

601 kcal
Aktualna ocena:  

Makroskładniki w 100g:

Białko: 5.6 g
Węglowodany: 3.1 g
  w tym cukry: 2.5 g
Tłuszcz: 62 g
  w tym nasycone: 8.3 g
Sól: 3.2 g

Opakowanie/porcja 90g:

541 kcal
Białko: 5.04 g
Węglowodany: 2.79 g
  w tym cukry: 2.25 g
Tłuszcz: 55.80 g
  w tym nasycone: 7.47 g
Sól: 2.88 g

Skład:

olej słonecznikowy, bazylia (basilico genovese chnp) 24%, orzechy nerkowca, masło, ser grana padano chnp 3% (mleko, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z jaj), sól, orzeszki piniowe, błonnik bambusowy, czosnek, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, konserwant: kwas sorbowy, aromaty


może zawierać śladowe ilości: glutenu, skorupiaków, ryb, soi, selera, gorczycy, mięczaków



Komentarze

Jeszcze nie mamy komentarzy do tego produktu. Skomentuj go!