Ciasto biszkoptowe o smaku cytrynowym (Zakłady piekarskie "OSKROBA")
Makroskładniki w 100g:
446 kcal
| Białko |
5.60 g |
| Węglowodany |
43.00 g |
| Tłuszcz |
28.00 g |
| Tłuszcze nasycone |
3.00 g (11%) |
| Sól |
0.67 g |
Skład Ciasto biszkoptowe o smaku cytrynowym (Zakłady piekarskie "OSKROBA")
mąka pszenna, olej rzepakowy, masa jajowa, cukier, skrobia pszenna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, ekstrakty kwasów tłuszczowych i poliglicerolu- emulgatory, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku (z mleka), difosforany, węglany sodu- substancje spulchniające, aromat, ryboflawiny- barwnik, sól.
Makroskładniki w opakowaniu 500g:
2230 kcal
| Białko |
28 g |
| Węglowodany |
215 g |
| Tłuszcz |
140 g |
| Tłuszcze nasycone |
15 g (11%) |
| Sól |
3.35 g |
Komentarze
Brak komentarzy.