Jogurt naturalny (Paturages)
    
    Makroskładniki w 100g:
    62 kcal
    
        
            | Białko | 4.00 g | 
        
            | Węglowodany | 5.80 g | 
        
            | Tłuszcz | 2.50 g | 
        
            | Tłuszcze nasycone | 1.50 g (60%) | 
        
            | Sól | 0.10 g | 
    
    
        
Skład Jogurt naturalny (Paturages)
        mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, czyste kultury bakterii fermentacji mlekowej.    
    
    
    
    Makroskładniki w opakowaniu 350g:
    217 kcal
    
        
            | Białko | 14 g | 
        
            | Węglowodany | 20.3 g | 
        
            | Tłuszcz | 8.75 g | 
        
            | Tłuszcze nasycone | 5.25 g (60%) | 
        
            | Sól | 0.35 g | 
    
    
    
    Komentarze
    Brak komentarzy.