Przecier pomidorowy z bazylią i cebulą (Melissa)
Makroskładniki w 100g:
27 kcal
Białko |
1.80 g |
Węglowodany |
4.60 g |
Tłuszcz |
0.20 g |
Tłuszcze nasycone |
0.04 g (20%) |
Sól |
0.27 g |
Skład Przecier pomidorowy z bazylią i cebulą (Melissa)
lekko zagęszczony sok pomidorowy (minimalna ilość suchej masy 7%), sól, cukier, bazylia (0,1%), cebula (0,1%), oregano, czosnek, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Makroskładniki w opakowaniu 500g:
135 kcal
Białko |
9 g |
Węglowodany |
23 g |
Tłuszcz |
1 g |
Tłuszcze nasycone |
0.2 g (20%) |
Sól |
1.35 g |
Komentarze
Brak komentarzy.