Tortelloni z ricottą i szpinakiem (mamma lucia)

Makroskładniki w 100g:

285 kcal

Białko 10.70 g
Węglowodany 49.40 g
Tłuszcz 4.30 g
Tłuszcze nasycone 1.30 g (30%)
Sól 1.80 g

Skład Tortelloni z ricottą i szpinakiem (mamma lucia)


mąka z pszenicy twardej, ser ricotta 12,3% (serwatka (z mleka), mleko, sól), pasteryzowana masa jajowa 12%, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże), olej palmowy, szpinak suszony 1,5%, białka mleka, sól, płatki ziemniaczane (ziemniaki, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), ser podpuszczkowy dojrzewający tarty (mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaj), przyprawy, aromaty, ekstrakt z drożdży, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja konserwująca: sorbinian potasu
Makroskładniki w opakowaniu 250g:

712.5 kcal

Białko 26.75 g
Węglowodany 123.5 g
Tłuszcz 10.75 g
Tłuszcze nasycone 3.25 g (30%)
Sól 4.5 g
Komentarze

Brak komentarzy.