Tortelloni z ricottą i szpinakiem (mamma lucia)
Makroskładniki w 100g:
285 kcal
Białko |
10.70 g |
Węglowodany |
49.40 g |
Tłuszcz |
4.30 g |
Tłuszcze nasycone |
1.30 g (30%) |
Sól |
1.80 g |
Skład Tortelloni z ricottą i szpinakiem (mamma lucia)
mąka z pszenicy twardej, ser ricotta 12,3% (serwatka (z mleka), mleko, sól), pasteryzowana masa jajowa 12%, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże), olej palmowy, szpinak suszony 1,5%, białka mleka, sól, płatki ziemniaczane (ziemniaki, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), ser podpuszczkowy dojrzewający tarty (mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaj), przyprawy, aromaty, ekstrakt z drożdży, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja konserwująca: sorbinian potasu
Makroskładniki w opakowaniu 250g:
712.5 kcal
Białko |
26.75 g |
Węglowodany |
123.5 g |
Tłuszcz |
10.75 g |
Tłuszcze nasycone |
3.25 g (30%) |
Sól |
4.5 g |
Komentarze
Brak komentarzy.