Batonik WW (E. Wedel)
Makroskładniki w 100g:
540 kcal
Białko |
7.50 g |
Węglowodany |
61.30 g |
Tłuszcz |
28.80 g |
Tłuszcze nasycone |
14.70 g (51%) |
Sól |
6.00 g |
Skład Batonik WW (E. Wedel)
czekolada mleczna 73% (cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat), mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), serwatka w proszku (z mleka), miazga z orzechów arachidowych (1,7%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko pełne w proszku, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator (lecytyna sojowa), substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu), sól, aromat. czekolada mleczna: masa kakowa minimum 29%
Makroskładniki w opakowaniu 47g:
253.8 kcal
Białko |
3.53 g |
Węglowodany |
28.81 g |
Tłuszcz |
13.54 g |
Tłuszcze nasycone |
6.91 g (51%) |
Sól |
2.82 g |
Komentarze
Brak komentarzy.