Batonik WW (E. Wedel)

Makroskładniki w 100g:

540 kcal

Białko 7.50 g
Węglowodany 61.30 g
Tłuszcz 28.80 g
Tłuszcze nasycone 14.70 g (51%)
Sól 6.00 g

Skład Batonik WW (E. Wedel)


czekolada mleczna 73% (cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat), mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), serwatka w proszku (z mleka), miazga z orzechów arachidowych (1,7%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko pełne w proszku, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator (lecytyna sojowa), substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu), sól, aromat. czekolada mleczna: masa kakowa minimum 29%
Makroskładniki w opakowaniu 47g:

253.8 kcal

Białko 3.53 g
Węglowodany 28.81 g
Tłuszcz 13.54 g
Tłuszcze nasycone 6.91 g (51%)
Sól 2.82 g
Komentarze

Brak komentarzy.