Pesto alla Genovese (Arturo Vogliazzi)

Makroskładniki w 100g:

601 kcal

Białko 5.60 g
Węglowodany 3.10 g
Tłuszcz 62.00 g
Tłuszcze nasycone 8.30 g (13%)
Sól 3.20 g

Skład Pesto alla Genovese (Arturo Vogliazzi)


olej słonecznikowy, bazylia (basilico genovese ChNP) 24%, orzechy nerkowca, masło, ser Grana Padano ChNP 3% (mleko, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z jaj), sól, orzeszki piniowe, błonnik bambusowy, czosnek, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, konserwant: kwas sorbowy, aromaty
Makroskładniki w opakowaniu 90g:

540.9 kcal

Białko 5.04 g
Węglowodany 2.79 g
Tłuszcz 55.8 g
Tłuszcze nasycone 7.47 g (13%)
Sól 2.88 g
Komentarze

Brak komentarzy.