Pesto alla Genovese (Arturo Vogliazzi)
Makroskładniki w 100g:
601 kcal
Białko |
5.60 g |
Węglowodany |
3.10 g |
Tłuszcz |
62.00 g |
Tłuszcze nasycone |
8.30 g (13%) |
Sól |
3.20 g |
Skład Pesto alla Genovese (Arturo Vogliazzi)
olej słonecznikowy, bazylia (basilico genovese ChNP) 24%, orzechy nerkowca, masło, ser Grana Padano ChNP 3% (mleko, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z jaj), sól, orzeszki piniowe, błonnik bambusowy, czosnek, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, konserwant: kwas sorbowy, aromaty
Makroskładniki w opakowaniu 90g:
540.9 kcal
Białko |
5.04 g |
Węglowodany |
2.79 g |
Tłuszcz |
55.8 g |
Tłuszcze nasycone |
7.47 g (13%) |
Sól |
2.88 g |
Komentarze
Brak komentarzy.